GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support

Equites

Toborzás
Equites is currently not recruiting.
Galéria
Equites Ventrilo
Welcome


A guildnek három fővezére van, mindenben hárman döntünk -természetesen a klántagok véleményét kikérve-, mivel mindhárman elég sokat játszunk ebből adódóan egyikünk szinte 90%, hogy online lesz:) ( Shadout, Leaf, Ryo ).

Főleg barátok, régi klán társak, barátok barátaiból áll kicsiny guildünk. Többen személyesen is ismerjük egymást, szoktam hosszú hétvégés találkozókat is szervezni (általában 3-4 havonta). Sokaknak Lineage II múltja van, sokaknak Wow, egy-kettő mindkettővel rendelkezik:) Vannak páran akik Aionhunból csatlakoztak be, vannak akikkel bétán hozott össze a sors Smile

Új tagoknál lesz kis "próbaidő", ha sokan panaszkodnak az illetőre mennie kell. Panaszra több ok is lehet, pl: XDADASDSDDD nah ezt nem szeretjük Smile folyamatos viták provokálása,kéregetés (kinah-ruha-fegyó stb), partyért hisztizés (annyi leleményességet mindenkitől elvárunk, hogyha többen is keresnek partyt akkor induljanak az invite-k, ne órák hosszat sírjanak egymás mellett), káromkodás ( pár női tag - köztük én is - elég háklis rá ).
Még egy fontos kitétel, akit bot (walker) használatán kapok, gondolkodás nélkül kiteszem!

A légió nagyon nagy része dolgozó emberekből áll, így élet főleg az esti (6-7 utáni) órákban és hétvégenként lesz. Ebből adódóan inkább fél HC kategóriába sorolnám magunkat, ettől függetlenül szeretnénk sok aktív játékost, így hosszútávú inaktivitás is megbosszulja magát (természetesen, ha előre tudunk a távollét okáról és hosszáról megint más tészta).  Guildünk jelenleg esténként átlag 20-30 online fővel rendelkezik és reméljük még gyarapodni fog :)

A guild senkit nem lát el cuccal, mindenki a maga ura . Ezen kívül azért szeretném, ha összedolgoznának a tagok. Ha valakinek valami egész cucc esik az a minimum, hogy megkérdezi a guildben kell-e valakinek akár olcsóbban, részletfizetésben, esetleg cserélve mielőtt piacra dobná.
Próbáljuk segíteni egymást, hisz közös érdek, hogy együtt erősek legyünk és kiirtsunk minden Elyost Twisted Evil

Célok? hmm szerintem ebben minden légió megegyezik. Fortress, pvp, bossok, insta, sok-sok pvp videó semmit sem kötelezőszerűen, csak szórakozásból Smile Emellett jó hangulatú családias estéket, új barátok között Smile

Server: Castor.

Ezen kívül a klán Ventrillo 3.0.1-t használ, csak olyanok jelentkezzenek, akik, ha játszanak minimum az insták/bossok/siegek idejére jelen tudnak lenni ventrin is!
Hírek
ArchivesRSS

Tagfelvétel megszűnt!

Shadout, Nov 5, 10 1:26 PM.
A légió egy-két hónappal ezelőtt megszűnt, így kérek mindenkit, hogy itt már ne jelentkezzen a tagfelvételnél!

A légió magja becsatlakozott az ugyancsak magyar PwnCorn légióba. A mellékelt honlapon lehet oda jelentkezni vagy játékban keress engem.

Shadout

Kövi találkozó

Shadout, Jun 19, 10 4:40 AM.
Agárd után felmerült a kérés/kérdés , hogy lehetnének-e havonta egy napos találkozók Budapesten

Ezt a kérést örömmel teljesítem, Így következő időpontnak kinéztük:

2010.07.10
(szombat) --Hely még nem eldöntött


Következő Klántalálkozó

Shadout, Apr 12, 10 11:59 AM.
Előző sikeres találkozón felbuzdulva, úgy döntöttünk a következő találkozó 3 napos lesz. Nem kötelező mindhárom napra lejönni, aki csak egy napra tudja megoldani, azt is szívesen látjuk! :)
Tehát a részletek:

Időpont:
 2010. Június 10-11-12 (Péntektől vasárnapig)

Hely:
Agárd, Park Camping -Vasútállomástól durván 1km

Szállás:
Sátrakban, amennyiben valaki bungallót szeretne foglalni idejében tegye! A camping májusban nyílik és elég felkapott hely. Amennyiben valaki jönni szeretne, de a sátrat nem tudja megoldani kérem időben jelezze, hogy esetlegesen úgy próbáljuk az embereket beosztani :)

Kaja :
 Nem nagyon szándékozom nagy főzőcskézést szervezni, a camping rendelkezik több kisebb büfével és egy kisebb "étteremmel". Nem túl drága egy 30 centis pizza durván 1000-1350 Ft között volt tavaly, hamburger durván 4-500Ft. Ezen kívül megpróbálunk majd fát szervezni, úgyhogy ha van igény rá és reggel időben eldöntjük, vacsorára lehet saslikozást vagy szalonna sütést szervezni és úgy bevásárolni. Olyankor a költséget, majd résztvevők arányában elosztjuk :)

Költség:
Camping honlapján ki tudjátok számolni, függ attól, hogy kocsival vagy anélkül jöttök, sátorban hanyan alszanak, kértek-e áramot stb, de durván 2-2500Ft/éjszaka/fő:) mivel a kaja is egyénileg lesz megoldva, így az is rajtatok áll. Amennyiben szükséges reggelente bemegyünk a közeli élelmiszerüzletbe és igény szerint bevásárolhatunk.

Üdülési csekket elfogadnak!

Klán Találkozó Részletek

Shadout, Mar 2, 10 6:28 PM.
Klántalálkozó ideje: 2010. Március 13  11 órától
Helye: Stex Ház (Budapest VIII. kerület, József krt. 55-57)

Mindennkit szeretettel várunk, aki még nem jelezte, hogy jönne, kérjük mielőbb tegye meg!
Kötelező fogyasztás 1500 Ft. (Ez 4-5 sör, vagy egy pizza üdítővel, vagy egy főétel, szóval nem vészes).

Honlap:  http://www.stexhaz.hu/

Vidékieknek útvonal tanács:

Keleti Pályaudvarról: Piros 2-s metróval Blaha Lujza tér (vagy bármelyik 7-s busz), utána átszállás 4-s vagy 6-s combino villanyosra:) Irány: arra kell felszállni, ami a kereszteződés felől jön a megállóba! Leszállás a : Baross utcánál.

Déli Pályaudvarról: Piros 2s metró Blaha Lujza tér, utána átszállás 4-s vagy 6-s combino villanyosra:) Irány: arra kell felszállni, ami a kereszteződés felől jön a megállóba! Leszállás a Baross utcánál.

Nyugati Pályaudvarról: 4-6s villamos. Leszállás a Baross utcánál.

Egyéb irányból jövők keressenek meg, amennyiben nem tudják merre induljanak:)


Klán Találkozó

Shadout, Jan 8, 10 7:24 PM.
Szép napot mindenkinek!
Egyértelmű többségben megszavaztuk a klántalálkozót :)

Kijelölt időpont: 2010. Március 13!

Ez egy ünnep miatt hosszú hétvégés szombati nap, így mindenkinek ott van a vasárnap-hétfő kipihennie a találkozó fáradalmait^^
Mindenki, aki szeretne jönni kezdje el úgy intézni a dolgait, hogy ráérjen :))
Helyről későbbiekben döntünk:)

Shad

Members Online
There are   members online.
Látogatotság
Guild page view counts are only available for subscriber guilds.
Aion Search
Search by AionArmory.
Szerver státusz
Üzenőfal
No shouts have been added yet.

Game News
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%